Sälj din bil redan idag

Vi köper bilar oavsett skick och prisklass.

Ger bilnycklar till annan person.

Kort om Norrortbil.se

Bilhandlare

Norrortbil.se är en märkesoberoende bilhandlare i Stockholm. Vi är ständigt intresserade av att köpa bilar från både privatpersoner och företag och strävar alltid efter att våra kunder ska kunna känna sig 100 % nöjda med sina bilaffärer. Vår affärsidé är vanligt simpel, vi vill göra det så enkelt som möjligt för privatpersoner att köpa bilar från bilhandlare, sälja sin bil och att importera in bilar till Sverige.

Elbil som laddas i en stad.

Klimatsmart företag

Många personer som är intresserade av att köpa en ny bil har i åtanke att bilen ska vara klimatsmart.

Enligt studier så visar det sig att totalt sett sker det större utsläpp när man köper en ny klimatsmart bil (exempelvis en elbil) än om man köper en vanlig begagnad bil. Detta beror på att produktionen av bilen förorsakat stora utsläpp. Produktionen för elbilarnas litiumjonbatterier är ett konkret exempel på vilken negativ effekt denna har för miljön.

Vi på Norrortbil.se strävar efter att tänka klimatsmart där vi tittar på hela livscykelperspektivet för bilen och inte enbart användingsperioden. Vi köper in alla typer av bilar, bland annat defekta bilar som vi senare reparerar och säljer dem vidare.

Person som enkelt beställer bilen via telefonen.

Beställ bilen hos oss

Tack vare vårt stora nätverk och erfarenheter kan vi erbjuda dig just den bilen du är ute efter till det lägsta priset.

De vi erbjuder är att vi tar hand om hela processen åt dig. Vi köper in objektet, bygger om för just ert ändamål, registrerar, besiktigar, och levererar. Vi sköter allt. Att köpa en bra, billig och begagnad bil kan vara besvärligare än vad man tror eftersom det krävs planering, en pålitlig säljare, logistikplanering och kunskap om bilens skick. De vi erbjuder är att vi tar hand om hela processen åt dig. Vi kontrollerar att bilen är hel, köper in fordonet, bygger om för just ert ändamål, registrerar, besiktigar, och levererar hem till dig.

Person som har problem med sin bil.

Begagnade bilar köpes

Norrortbil.se är ständigt ute efter nya bilar och gynnas också av snabba och smidiga bilaffärer, utan några krångligheter.

När du säljer din bil till oss gör du det utan några förbindelser eller krav på att köpa något ifrån oss. Vi är intresserade av alla bilar och köper allt från privat fordon till begagnade taxibilar, husbilar, husbilar och arbetsfordon. Hos oss kan du göra en första värdering via nätet, därefter kommer vi hem till dig eller möter upp dig för att köpa och hämtar bilen. Vill du byta eller sälja din bil till oss? Vi är ständigt ute efter att köpa begagnade bilar av privatpersoner och företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta.