Sälj din bil redan idag

Vi köper bilar oavsett skick och prisklass.

Importera bilar från Tyskland eller andra länder i Europa

Importera bilar Tyskland eller andra EU-länder. Vi hjälper dig att importera bilar och arbetsfordon från länder runt om Europa. Tack vare vårt stora nätverk och erfarenheter kan vi erbjuda dig just den bilen du är ute efter till de lägsta priset.

Norrortbil.se är en bilhandlare som hjälper företag, verksamheter och privatpersoner att hitta den bil som passar dem bäst. Kontakta oss med dina önskemål oavsett om du redan hittat de fordonet som du vill importera eller om du vill att vi hjälper dig finna din nya bil eller arbetsfordon. Vi sköter all kontakt med vår bilhandlare i utlandet och betalar direkta kostnader. Du betalar när ni får bilen levererad av oss på Norrortbil.se.

Vi har ett brett utbud av bilar att erbjuda tack vare med vårt stora nätverk med samarbetspartners runt omkring i Europa. Vårt utbud är stort och de bilar och arbetsfordon som vi erbjuder är i bättre skick och mer utrustade än vad svenska bilar är.

Det vi erbjuder är att vi tar hand om hela processen åt dig. Vi köper in objektet, bygger om för just ert ändamål, får bilen svenskt registrerad, besiktigar, sköter all pappersarbete och levererar direkt till din dörr. Vid leverans får du bilen klar med svenskt registreringsnummer och ett svenskt registreringsbevis. Skulle du behöva service på din bil hjälper vi gärna till mot en ersättning.

Hos Norrortbil.se kan du alltid känna dig trygg, vi följer alltid efter Transportstyrelsens rekommendationer och regelverk. Vid varje import gör vi alltid en ursprungskontroll via Transportstyrelsen, därefter sköter vi även besiktningen av fordonet.

Vi hjälper dig att importera bilar från Tyskland eller andra länder i Europa.

Vår process med att importera bilar och arbetsfordon

Att köpa en bra och billig bil själv utomlands kan vara besvärligare än vad man tror eftersom det krävs planering, en pålitlig säljare, logistik, registreringsbesiktning och byråkratiskt arbete. De vi erbjuder är att vi tar hand om hela processen åt dig. Vi köper in fordonet, bygger om för just ert ändamål, registrerar, besiktigar, och levererar.

Hitta och förhandla bilen

Vi börjar direkt att leta efter just det fordonet du har efterfrågat om bland våra bilhandlare runt om Europa när vi har fått in din förfrågan. När vi har hittat bilen eller förslag på de bilar som du söker får du ett prisförslag från oss. Vi kontaktar sedan vår bilhandlare när du har godkänt priset. Vi hand om resten av processen.

Importera bilen till Sverige

Efter vi har kontaktat bilhandlaren hämtar vi bilen eller ser till att bilen transporteras till Sverige med transportföretag. Vi betalar alla direkta kostnader och tar fullt ansvar för bilen. Du betalar direkt på plats när du får bilen eller arbetsfordonet levererad till dig..

Svensk registrera bilen

Samtidigt som bilen är på väg till Sverige sköter vi allt pappersarbete, både i Tyskland och i Sverige. Vi gör alltid en ursprungskontroll via transportstyrelsen. Vi tar även hand om besiktning för att se att allt står rätt till med bilen. Mot ersättning kan du även få bilen servad eller ombyggd utifrån dina önskemål av oss på Norrortbil.se.

Leverans till kund – körklar

Vi levererar bilen hem till dig. Är bilen yngre än 3 år så gäller nybilsgarantin på alla bilar inom EU. Skulle nybilsgarantin inte gälla så kan vi erbjuda en förlängd nybilsgaranti via AutoConcept i upp till 2 år.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta.